Henk Smit, ceo van Kees Smit Tuinmeubelen is verkozen tot de meest innovatieve e-commerceprofessional van 2019.
CEO Kees Smit Tuinmeubelen meest innovatieve e-commerce professional

De toplijst met meest innovatieve e-commerce professionals van Nederland, initiatief van Emerce, is voor de elfde keer opgemaakt. De lijst wordt bepaald door de lezers van Emerce.
Het gaat hierbij om personen die het vak in het afgelopen jaar vooruit hebben gebracht door de grenzen ervan op te zoeken dan wel de online business nieuwe impulsen te geven. Van vernieuwende webshops tot grensverleggende e-commerce concepten.

E-fulfilment: dit is het dit zijn de feiten

E-fulfilment. Wie zijn de spelers, waar liggen de grootste uitdagingen en hoe kun je die aanpakken? Analyse, achtergrond en praktische oplossingen over misschien wel de snelst groeiende tak in de logistieke sector.
De uitreiking vond plaats tijdens de elfde editie van Emerce E-commerce Live in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Smit won de categorie ‘gevestigd’ Hij troefde onder meer Huub Vermeulen, ceo van bol.com af en Dick Slootweg, ceo Bidfood.
Beste challenger

In de categorie ‘nieuwkomers ging de prijs naar de oprichters van Swapfiets, een leasebedrijf voor fietsen. Zij eindigden voor mensen als: Hans Böhm en Sebastiaan Berkvens, oprichters Beerwulf en Koen Thijssen en Bart Troost, Patrick Hurenkamp, oprichters Bloomon.

Tuinmeubelen uit voorraad leverbaar, gratis thuisbezorgd en met de laagste prijsgarantie!
Beste tuinmeubelwinkel 2016
De grootste in tuinmeubelen van Europa
Bestel online bij Kees Smit Tuinmeubelen of breng een bezoek aan één van onze Nederlandse vestigingen in Amersfoort of Almelo. In onze toonzalen met een winkeloppervlakte van beide 8000m2 vindt u de laatste trends op het gebied van tuinmeubilair. Kom ervaren hoe een loungeset zit. Voel de kwaliteit van de diverse materialen en bekijk de verschillende kleuren en stoffen.

Tuinmeubels in diverse stijlen

Door een grote diversiteit aan soorten en stijlen bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een luxe ligzetel, gemakkelijk op te bergen stapelstoelen, moderne of klassieke tuinsets? Bekijk dan het ruime assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen. Maak uw terras of balkon compleet met verschillende type tuinmeubels en accessoires van topmerken.

Picknicktafel shop

Picknicktafel gezocht? Bent u een particulier, een bedrijf, een school of een overheidsinstelling? Dan zit je hier goed! E-woodproducts verdeelt vanuit het centraal gelegen Lebbeke (nabij Dendermonde) de picknicktafels, tuinbanken, biertafels, … in héél België. Ons administratief centrum is gevestigd in Gent. Ons bedrijf is FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat de FSC-gelabelde producten gemaakt zijn van hout uit verantwoord beheerde bossen. Openingsuren en adres zie contactgegevens.

We leveren de producten binnen de door u gekozen leveringstermijn. De verzendkosten worden meteen getoond als u op de bestelknop hebt geduwd.

Natuzzi zetels

Natuzzi werd opgericht in 1959 (Santeramo in Colle, Bari, Italië) door Pasquale Natuzzi. Het bedrijf ontwerpt, produceert en verhandelt allerlei meubelen

zitmeubelen

De Rore zitmeubelen fabriceert een ruim aanbod eigen lederen en stoffen salons. Zetels die qua afwerking en afmetingen perfect op uw wensen worden afgestemd. Daarnaast zijn we verdeler van topmerken zoals Leolux, Jori, Erpo en Durlet.